Lionsclub Opmeer-Medemblik

2018 Lions Golftoernooi

Lions Golftoernooi 7 september 2018

LIONS OPMEER GOLFT VOOR DORCAS HULP

Is golfen je passie of wilde je kennismaken met het golfspel? Dan kon je meedoen mee met de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open op vrijdag 7 september. Je steunde  de internationale organisatie voor ontwikkelingshulp Dorcas Aid International. 

Het Golf Open wordt georganiseerd door Lions Club Opmeer-Medemblik en gesteund door golfclub De Vlietlanden in Wervershoof. Dit jaarlijkse golftoernooi is inmiddels traditie. Het werd alweer voor de zeventiende keer georganiseerd. Uit de reacties van deelnemers en sponsors hoort de organisatie jaarlijks dat men de golfdag niet alleen als een ‘goede doelendag’ ervaart, maar ook als gezellig en uiterst informeel. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open wisselbeker en andere prijzen winnen. 

Beginners en nieuwsgierigen leren in een clinic het golfspel kennen. Zo leer je onder deskundige leiding afslaan, pitchen en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde toe te passen. Alles bij elkaar een leuke manier om kennis te maken met de golfsport!