Lionsclub Opmeer-Medemblik

2023 Lions Golftoernooi

Lionsclub Opmeer-Medemblik golft voor Dorcas

Alweer voor de drieëntwintigste keer zijn golfers en niet-golfers op 1 september van harte welkom op Golfbaan De Vlietlanden in voor het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open.

Deelnemers en sponsors ervaren dit jaarlijkse golfevenement als informeel en gezellig. Golfers lopen achttien holes en strijden om de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal. Niet-golfers en beginners nemen deel aan een clinic. Zij leren afslaan, chippen en putten. Daarna gaan ze onder begeleiding de baan op om het geleerde in de praktijk te brengen. Voor golfers en niet golfers zijn er leuke prijzen te winnen.

Mis deze dag niet en schrijf je nu in voor deze bijzondere golf-dag!

De golf-dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de anderen of haal je samen herinneringen op van vorige toernooien. De wedstrijd en de clinic starten om 13.00 uur Om 17.30 uur zijn er hapjes en start de lotenverkoop. De prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic staat om 18:15 uur gepland. De barbecue begint rond 18.45 uur en daarna om 20:15 uur volgt de trekking van de loterij en de veiling van de door diverse sponsors beschikbaar gestelde artikelen.

Wedstrijddeelnemers betalen € 75,00; deelnemers aan de clinic betalen € 50,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de gehele opbrengst naar goede doelen, zoals Dorcas, het Inloophuis Medemblik en het Oorlogsmuseum Medemblik. Dorcas is een hulporganisatie, die onder andere actief is in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. Dorcas investeert in duurzame verandering in het leven van mensen die achtergesteld zijn. Bij armoede, uitsluiting en crisis creëert Dorcas mogelijkheden voor hen om tot bloei te komen. Zo zijn er onder meer gezamenlijke projecten die mensen leren op eigen benen te staan. Door mee te doen met het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open steun je deze goede doelen en geniet je van een ontspannen en sportief evenement.

Wij verwachten een grote opkomst. Schrijf je daarom snel in bij de organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2023: Bij  Bert Brugman door het ingevulde Inschrijfformulier Golf Open 2023 via e-mail te sturen naar: bsbrugman@gmail.com   of T: 06 5310 7488 

Het laatste nieuws: