Lionsclub Opmeer-Medemblik

Old for Old 2023

Lions van Opmeer-Medemblik organiseren weer een mooie dag

Lionclub Opmeer-Medemblik organiseerde op 7 mei 2023 weer een mooie dag. Na drie jaar kon het weer. Oldtimers for Oldtimer 2023 was,  geholpen door het (niet voorspelde) mooie weer, opnieuw een heel spektakel. 

Met de bekende medewerking  van de Zonnebloem werd een flinke groep ouderen uit ons West-Friesland rond gereden in 53 klassieke auto’s. De een nog mooier of aparter dan de ander.  Het was genieten voor alle deelnemers. zowel voor de ouderen als voor de chauffeurs. En niet vergeten voor de begeleidende motorrijders. Het geheel werd afgesloten met een gezellige bijeenkomst bij de Nadorst in Blokker. 

Zie onderstaand krantenbericht meteen de volgende dag in het NHD.


Autotoertocht Oldtimer-for-Oldtimers 2023

De fantastische Oldtimers for Oldtimers rit wordt gereden op zondag 7 mei.

Het doel is om de oudere inwoners in onze regio, die niet meer zelf een rondrit door ons West-Friesland en langs de bollenvelden kunnen maken, een plezierige middag te bezorgen. De Lionsclub Opmeer-Medemblik en Lionsclub Hoorn de Doelen werken dit keer samen met De Zonnebloem-afdelingen Nibbixwoud en Midwoud-Oostwoud-Hauwert. Per auto gaat er één senior mee, zodat er ook lekker gekeuveld kan worden.

Op 7 mei verzamelen de auto’s vanaf 11.30 uur bij Roele de Vries in Wognum bij het oude station van de Stoomtram Hoorn-Medemblik om bewonderd en gefotografeerd te worden. Na koffie en een broodje rijden we in twee groepen naar startpunt sporthal De Dres in Nibbixwoud.

Nadat onze gasten daar zijn ingestapt, starten we rond 13.00 uur, onder begeleiding van motor- rijders, een route van 35 km door West-Friesland. We eindigen tussen 15.30 en 16.00 u bij De Nadorst in Westerblokker voor koffie, een hapje, een drankje en voor een gezellige nazit.

De muziek wordt verzorgd door zangeres Kelly ter Brugge, en Meindert Nieuweboer houdt een praatje in het West-Fries. Na afloop, rond 17.00 uur brengen we gezamenlijk de senioren weer terug naar Nibbixwoud.

Onze sponsors zijn onder meer:

Om dit evenement tot een succes te maken zijn niet alleen veel klassieke wagens en vrijwilligers nodig, maar ook sponsors. Wij prijzen ons gelukkig dat we de steun hebben van bedrijven als:  De Graaf mobiliteit en welzijn (Opmeer), Knipping Kozijnen (Zwaagdijk), Luken Wonen en Slapen (Nibbixwoud), Garage Wester Wognum, Kenter accountants (Zwaag), Lionsclub Hoorn De Doelen, Regio Control (Opmeer) en De Nadorst (Westerblokker).

Het laatste nieuws:

Autotoertocht Old-for-Old

Eindelijk na drie jaar Coronapandemie is het op 7 mei 2023 weer zover. De Lionsclubs Opmeer-Medemblik en Hoorn De-Doelen kunnen weer het jaarlijkse evenement Oldtimers-for-Oldtimers,

Lees meer »