Lionsclub Opmeer-Medemblik

5e West-Friesland Rally

Moezel Rally 2016

Op 24 en 25 september 2016  hield Lionsclub Opmeer  samen met Soroptimistclub Hoorn een internationale autorally naar Limburg voor het goede doel ‘Make a Wish’. Lionsclub Bitburg-Prüm nam de Moezelwijn mee. Met de verkoop van deze wijn is de opbrengst verhoogd.

Deze 5e autorally bestond uit een lastige kaartroute door het mooie heuvellandschap van Zuid Limburg, behendigheidsproeven bij het Classic Park museum in Boxtel en een quiz. 20 Teams streden om de wisselbeker, die gewonnen is door Annet en Eric Jansen uit Nibbixwoud.

Op 25 september is er een nevenactiviteit georganiseerd rondom Etersheim over de ontwikkelingen en kenmerken van dit IJsselmeergebied en ook het schooltje van Dik Trom werd bezocht.

Na afloop hebben de Rally- en de Etersheimgroep met supporters zich verzameld in restaurant La Mère Anne voor een sponsorbuffet, annex prijsuitreiking en wijnverkoop. Aan het eind van de avond mocht Charles Verhaart een eerste cheque ter waarde van 3645 euro voor Make-a-Wish in ontvangst nemen.