Lionsclub Opmeer-Medemblik

West-Friesland Rally 2024

Inschrijving 11e West-Friesland Rally geopend

De 11e West-Friesland Rally komt er aan. Op 20 en 21 april 2024 organiseren we weer een mooie tweedaagse voor de rally-liefhebber.

Het enthousiasme van de deelnemers helpt ons om opnieuw een mooie tweedaagse rally te organiseren. Er is natuurlijk al volop aan de organisatie gewerkt. Waar gaan we naar toe dit jaar? Hoe vinden we een goed hotel waar we minstens 50 kamers kunnen reserveren? En natuurlijk: hoe zorgen we ervoor dat de deelnemers veel plezier kunnen beleven aan een mooie route en goede verzorging. Stuk voor stuk jaarlijks weer uitdagingen.

De autorally start in Wognum (West-Friesland) en brengt ons, onder voorbehoud, via sluipweggetjes om Amsterdam richting het rivierengebied tussen Gorichem en Arnhem. De route kan natuurlijk worden gevolgd via kaarten die zijn samengebracht in een routeboek.  Genieten van de tocht staat voorop! Dus zeker geen wedstrijd hard rijden.

De route is geschikt voor beginnende rallyrijders (TOUR-klasse). En bij voldoende deelnemers ook  een voor de meer gevorderden (SPORT-klasse). Daarbij houden we het spannend en aantrekkelijk voor iedereen. Beide routes leiden u door prachtige natuur, dorpjes en landweggetjes. Om u te helpen bij uw keuze : De SPORT-klasse is bedoeld voor hen die ervaring hebben in het rally rijden én al eens bij de eerste 15 zijn geëindigd in een tourklasse rally.

Op de 1e dag finishen we bij een mooi hotel voor een gezellige maaltijd, delen van de ervaringen en de veiling voor het goede doel. We streven naar hetzelfde hotel voor iedereen. Is tot nu toe altijd gelukt. Bij grotere deelname dan voorzien kan het zijn dat voor latere inschrijvers een hotel in de omgeving moet worden geboekt.

Op de 2e dag gaan we na een goed ontbijt weer op weg en verkennen we de zuidkant van de Veluwe en de bossen. Ontdek de mooie vergezichten en prachtige weggetjes. In de 2e helft van de middag finishen we in Wognum.

Voor vragen kunt u zich wenden tot His Wilms door middel van een email naar hiswilms77@gmail.com  U kunt zich inschrijven via onderstaande knop.

Het goede doel van 2024 : Het echte verhaal achter de eenzame mensen.

Dat kan betekenen dat de Lionsclubleden tijd reserveren om met een eenzaam iemand eens te gaan praten, een kopje koffie drinken of hen gaan ophalen om een gezamenlijk diner te verzorgen en daarna weer thuis te brengen.

Artikel Noord Hollands Dagblad 3 januari 2024

Het laatste nieuws: