Lionsclub Opmeer-Medemblik

DE punten actie

Doe mee, geef je punten van DE

In 2023 gaat de Douwe Egberts Waardenpuntenactie al zijn 12e jaar in. Ingezamelde DE waardepunten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken Aroma Rood koffie voor de voedselbank. In 2023 helpt Lionsclub Opmeer-Medemblik voor de eerste keer  de Voedselbank West-Friesland.

Koffie is voor velen verbonden aan genieten, rust en mooie contactmomenten. Het product is zeer goed te bewaren. In deze actie doneren klanten DE waardepunten via een inzamelpunt in de regio West-Friesland. De boxen staan bij een aantal supermarkten. DE zet de punten vervolgens om in een schenking van pakken koffie voor de doelgroep. De pakken komen via de voedselbank bij hun klanten terecht.

Hoe meer punten , hoe meer mensen wij via de voedselbank West-Friesland blij kunnen maken.

Mogelijk spaart u punten zonder echt doel, dan is dit een goede reden om ze elk jaar in december bijeen te zoeken. Lever ze in!   Attendeer ook familie, vrienden en kennissen op deze mooie actie. Namens Lions Opmeer-Medemblik, de Voedselbank West-Friesland én alle klanten van de voedselbank bedanken we u hartelijk voor uw medewerking.

De punten kunnen ook worden opgestuurd naar Voedselbank West-Friesland aan de Verlengde Lageweg 9; 1628 PM Hoorn

Bericht in NHD West-Friesland editie 13-12-2023 en andere bladen

Bericht in NHD West-Friesland  13 december 2023

Het laatste nieuws: