Lionsclub Opmeer-Medemblik

DE punten actie

Doe mee, geef je punten van DE

In samenwerking met Douwe Egberts (DE) organiseren Lions Opmeer-Medemblik en Voedselbank West-Friesland de Douwe Egberts Waardepuntenactie. Een actie van DE die dit jaar voor de 12e keer wordt gehouden. De ingezamelde DE waardepunten worden verzilverd in pakken Aroma Rood koffie voor de voedselbank.

Koffie is voor velen verbonden aan genieten, rust en mooie contactmomenten. Het product is zeer goed te bewaren. In deze actie doneert u DE waardepunten via een inzamelpunt in de regio West-Friesland. De boxen staan bij een aantal supermarkten. DE zet de punten vervolgens om in een schenking van pakken koffie voor de doelgroep. De pakken komen via de voedselbank bij hun klanten terecht.

Hoe meer punten , hoe meer mensen wij via de voedselbank West-Friesland blij kunnen maken.

Mogelijk spaart u punten zonder echt doel, dan is dit een goede reden om ze bijeen te zoeken. Lever ze in!   Attendeer ook familie, vrienden en kennissen op deze mooie actie. Namens Lions Opmeer-Medemblik, de Voedselbank West-Friesland én alle klanten van de voedselbank bedanken we u hartelijk voor uw medewerking.

De punten kunnen ook worden opgestuurd naar Voedselbank West-Friesland aan de Verlengde Lageweg 9; 1628 PM Hoorn

Het laatste nieuws: