Lionsclub Opmeer-Medemblik

2024 Lions Golftoernooi

Meld je aan voor het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open op 6 september

Genieten voor golfers en (nog) niet-golfers – meld je nu snel aan!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open op vrijdag 6 september 2024.

Alweer voor de 24e keer wordt er op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof gestreden om de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal en nog vele andere prijzen. U bent welkom op het jaarlijks golftoernooi van de Lionsclub Opmeer-Medemblik. Golfers lopen achttien holes.

Beginners kunnen in een clinic kennis maken met het golfspel. Onder deskundige leiding leer je afslaan, pitchen en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde toe te passen.

De inschrijving start om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de andere deelnemers. Doorgewinterde spelers halen met maatjes herinneringen op van de vorige keren.

Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met schitterende prijzen en ook nog een veiling. Rond 18.15 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Rond 18.45 uur start de barbecue. Dit alles kost voor de deelnemers aan wedstrijd € 90,00 per persoon; de clinic kost € 60,00 met alles erop en eraan. Belangstellenden en supporters die ook willen mee eten betalen € 30,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan De Vlietlanden gaat de netto-opbrengst naar Dorcas en twee lokale goede doelen. Dorcas is actief in het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar worden mensen ook gestimuleerd zich te ontwikkelen.

Met elkaar hebben we een sportieve dag, gezelligheid en helpen we mensen die het minder hebben dan wij, om zich voor een betere toekomst in  te zetten.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus meld je nu snel aan bij: De organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2024:

Bert Brugman 06-53 10 74 88/e-mail: bs.brugman@kpnmail.nl

Of download Aanmeldingsformulier Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2024  en mail het ingevuld naar Bert.

Op 6 september 2024 organiseren we opnieuw het Lions Golftoernooi op de vertrouwde baan van de Vlietlanden in Wervershoof.  Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind.

Deelnemers van vorige edities krijgen van ons bericht. Maar hou deze site in de gaten. Kunt u niet wachten? Voor info of inschrijving, mail of bel Bert Brugman 

bs.brugman@kpnmail.nl    /  0653107488

Het laatste nieuws: