Lionsclub Opmeer-Medemblik

Het 21e Lions golftoernooi was weer genieten

Prima weer, gezellige groep enthousiaste golfers en een lekkere barbecue na afloop.
En… een mooie opbrengst voor Dorcas.

Traditiegetrouw op de eerste vrijdag in september organiseerde Lionsclub Opmeer-Medemblik op 2 september voor de 21e keer haar golftoernooi. Onder een lekker zonnetje begon een flinke groep golfers om 13.00 uur aan zijn ronde op golfbaan de Vlietlanden. Ook dit jaar weer belangeloos beschikbaar gesteld door de eigenaar. Daarnaast was er een groep van 18 deelnemers voor de clinics. Golfers in spé die de beginselen van het golfspel onder deskundige leiding probeerden te doorgronden. Wie weet is het virus overgeslagen.

Aan het einde van de middag kon de stand worden opgemaakt. Bij de heren veroverde Servais Jansen de 1e prijs en de wisselbeker. Jacques Dekker en The Leek werden respectievelijk 2e en 3e. Bij de dames waren er jammer genoeg maar vier deelneemsters. Daar won Joyce Bakker. Bij de clinics ging het natuurlijk niet zo zeer om het winnen. Maar Robbert Jan van Rooyen ene Ronald van Dijken zetten daar de beste prestatie neer.

De dag werd afgesloten met een lekkere barbecue. Uiteindelijk kon ons goede doel Dorcas blij worden gemaakt een donatie van 3000 euro. Organisatie tevreden, deelnemers mooie dag gehad en Dorcas blij.

Facebook
Twitter
LinkedIn