Lionsclub Opmeer-Medemblik

Gelukkig niemand al verdwaald bij de trainingssessie

De trainingssessie vanuit BMW/Mini garage Dusseldorp in Zwaag kon plaats vinden onder een stralend zonnetje. Zou mooi zijn als we dat op 20 en 21 april ook hebben. 

De aanwezige deelnemers kregen de laatste info over de (toer)rally, info over de veiling en het goede doel en, heel belangrijk, een toelichting op de route systemen die we gebruiken. Daarna kon een stukje proef gereden worden om de behandelde systemen meteen een keer in de praktijk te gebruiken.

En,… gelukkig verdwaalde er niemand nog vóór dat de rally echt begonnen is. Ook de bezemwagen was niet nodig. Hopelijk een goed voorteken voor het echte weekend.

 

 

Trainingssessie op 6 april in Zwaag

Om de juiste route te vinden is het natuurlijk wel nodig dat de deelnemers voldoende kennis hebben van de te gebruiken rallysystemen. Daarom organiseren we weer een trainingsbijeenkomst. En, we introduceren dit jaar wat nieuws. Het mag tenslotte niet te makkelijk worden. Het is tevens een goed moment om al vast in de stemming te komen.  We gaan in op de verschillende routesystemen en geven de laatste informatie over de (toer)rally. Voor degenen die voor het eerst deelnemen eigenlijk een ‘must’. Naast uitleg wordt er ook een stukje gereden om de systemen te oefenen.

De oefendag wordt gehouden op zaterdag 6 april BMW garage Dusseldorp in Hoorn-Zwaag ( De Compagnie 27, 1689 AG Zwaag).

De bijeenkomst op 6 april start om 10:00 uur  (LET OP: eerder foutieve tijd doorgegeven) en duurt ca. 1,5 uur.  Meldt u graag even aan. Wilt u zo vriendelijk zijn via het toegestuurde aanmeldformulier in te vullen en stuur dat dan naar Hiswilms77@gmail.com  Doe dit vóór 22 maart a.s.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn