Lionsclub Opmeer-Medemblik

Succesvolle Biljartclinic levert 1300 euro op

Zondagmiddag 12 maart kwamen 45 biljarters samen in Restaurant Partycentrum Stam in Wognum om een clinic te volgen in het driebandenspel. Lionsclub Opmeer-Medemblik organiseerde deze mooie middag om geld bijeen te brengen voor het goede doel.

Door de biljarters en het publiek werd bij een verloting een bedrag van € 1300,00 bijeen gebracht. Met dit bedrag wil de Lionsclub Opmeer-Medemblik een eerste aanzet geven tot het realiseren van een Jongeren Ontmoetingsplek (JOP) in  Wognum. In overleg met de gemeente wordt gekeken naar een plek waar een dergelijke voorziening zou kunnen worden geplaatst. Er zal ook nog een klein onderzoek uitgevoerd worden om te kijken of een dergelijke voorziening nog steeds door de jeugd gewenst wordt.

Per tafel speelden 5 deelnemers met één spelleider. Bij iedere tafel werd door de spelleider een nieuw patroon voorgelegd. Zowel beginners als gevorderden werden door de spelleiders uitgedaagd om de mooiste patronen na te spelen.

De deelnemers hebben een leuke middag gehad en waren eensgezind in hun complimenten over de organisatie en hetgeen geleerd werd.

Door dit succes is het voor de Lionsclub Opmeer-Medemblik duidelijk dat het evenement in een behoefte voorziet en zal het ook in 2024 worden georganiseerd. De organisatie bedankt de vele sponsoren, vooral de middenstand in Wognum en biljartbedrijf Feller. Stam werd bedankt voor de locatie en de openingsdrankjes.

Facebook
Twitter
LinkedIn